PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.18i-is yardımcı olun lütfen

kasim14
09-10-2011, 01:04 PM
merhabalar 15-16.000 tl ye kadar 94-95-96 model 3.18i-is düşünüyorum avantaj ya da dez avantajları bana ne olur siz değerli bmw kullanıcıları bana yardımcı olursanız sevinirim. avrupa alacağıma boyle bır sey almayı dusundum nede olsa herdaim piyasası var düşüncem bu saygılar ...:

turgay_87
05-02-2012, 08:57 PM
3.20lerle oyun oynarsin :) bendede memmunum ben

quaresma
06-02-2012, 09:47 AM
Arkadaşım ben de 2 ay önce 98 model 3.18 is aldım. Megane II HB vardı onu satıp bunu aldım. Yani herhangi bir sıkıntım yok son derece keyifli bir araç. Gerçekten kullanırken büyük zevk alıyorsunuz. Yakıtı da diğer araçlara göre biraz fazla olsa da çok anormal oranlarda yakmıyor. Tavsiye ederim ancak sizin fiyat ve model aralığındaki araçları iyi araştırmak ve çok titiz davranmak gerek.

west
07-02-2012, 09:51 AM
Arkadaşında dediği gibi o rakkamlara bulduğun araçları çok iyi kontrol ettirmen etmen gerek sonra üzülmeyesin ... Is gerçekten binilmesi gereken bmw lerden yakıt konusundada oldukça cimridir bmw nin kasaya göre motor orantısının en harika örneği bana göre ....

erdem öz
30-03-2012, 09:05 AM
is konusu benimde aklımda kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verebilir mi

xpit
30-03-2012, 03:20 PM
Bmw'ye bende 2 aydır biniyorum ilk binişim.. 98 model arabam diger arabalara göre çok atik, Hızlı, Konforlu oldugunu söyleye bilirim.. Diger araçlara binince zevk alamıyorum açıkcası pasif geliyor..

MERTCAN
31-03-2012, 12:56 AM
şiddetle tavsiye ederim çok zevkli bi araç ancak bütçeni biraz daha zorla ve gerekirse biraz pahalıya al ama temiz olsun. sonra sana masraf çıkardığında arabadan soğursun ve tüm isteğin hevesin kaçar. yakıt olarak lpg de şehir içi seri kullanımda 30 krş yakıyo benimki. çoğu sıfır araçta olmayan özellikleri taşıyabilio.

ayzek11
31-03-2012, 12:38 PM
Merhaba bende 93 model 3.18 i aldım, sana bir kaç tavsiyem olacak;

mutlaka arkadaşların dediği gibi arabaya iyice bir baktır, motoru, kasası orjinal kazasız belasız mı, ama bunlar herkesin bildiği şeyler benim sana söyeleceklerim biraz daha farklı şöyle ki;

1- arabanın tüm aksamlarını kontrol et, camlar, aynalar, sunroof, teyp, kapılar, merkezi kilit yani aklına gelebilecek herşey, bunlarda herhangi bir hata ya da çalışmamazlık sana tamirat ve masraf olarak geri döner

2- arabanın yedek anahtarı var mı mutlaka bak, yoksa eldeki anahtar koplanabiliyor mu bak, bende bir tane anahtar var ve kopyalanmıyor kaybedersem bana 200 euroya mal olacak ve sadece bu yüzden araba yine alınmaz

3- bu arabalarda özellikten ziyade temiz olmasına dikkat et, elbetteki hem temiz hem de özellikli bir e 36 daha çok para eder,

4- bu araçlar 8.000 den başlıyor 25.000 tl'e kadar çıkıyor, temiz bir araç bu rakamları rahat eder onun için 15-16000 diye bir sınır koyma kendine, 3-5 fazla ver sorunsuz bir araç al

5- km'si düşük araçlara pek itibar etme, sonuçta minumum 15 senelik araç alıyorsun hayatın olağan koşullarına aykırı düşük bir km olamaz araçta ya da varsa binde 1 dir

yani bunlara dikkat edersen kafan ağrımaz ama kesinlikle keyifli ve güzel bir araç, hatta bana göre tip olarak piyasadki 100 araçtan 95 ini rahat geçer, ayrıca dünyada 8 sene boyunca üretilen ve kasasında değişiklik yapılmadan aynı şekilde üretilen tek araçtır, bu nedenle ne kadar güzel bir kasası ve tasarımı olduğu konusu zaten gayet açık,

şimdiden hayırlı olsun

erdem öz
31-03-2012, 12:50 PM
ayzeke katılıyorum bu bmwler temizi çok keyiflidir ama dökülmeye başlayan bir bmw ye denk geldin ise bittiğin an o andır

ayzek11
31-03-2012, 12:58 PM
bu arada sen is istiyorsun, öyle bir ayrım yapma kendine, ben 6 ay araştırdım en az 50 araca birebir baktım almadan önce, özellik değil temizliği önemli aracın o yüzden 3.18 i, is, 3.20 ya da yılı çok fark etmez sonuçta en yüksek modeli 1998 yani minumum 14-15 yıllık araç alacaksın

hunkargazi
23-04-2012, 10:07 AM
ayzek selam;

bende bu aralar 3,18i ile is arasında gidip geliyorum. İs ler biraz daha performasnlı oldukları için daha pahalı.Benim merak ettiğim konu yakıt tüketimi arasındaki farklılıklar ve yol tutuşu açısından aman aman farklılıklar var mı??

tşk.