Orijinalini görmek için tıklayınız : Yepyeni F01 7 serisi Arka Planları
turboadmin
19-11-2008, 10:54 AM
Fotoğrafları BMW İngiltere yayınladığı için direksiyonlar sağ tarafta. Ayrıca aracın rengi (tek olan siyah resmin dışında), "cashmere silver"
tr.bmw
08-03-2009, 07:53 AM
güzel araba
turboadmin
12-03-2009, 09:16 AM
Türkiye'ye gelince yolda gözümle görmek istiyorum. BMW, bu kasa ile S Serisini geçecek.
Türkiye'ye gelince yolda gözümle görmek istiyorum. BMW, bu kasa ile S Serisini geçecek.
Geldi zaten ben 2 tane gördüm yolda :) Araç çok güzelde, S serisini geçebilmek kolay iş değil...
bmw530i
12-03-2009, 09:00 PM
Bende gördüm yolda. Araç güzel 1. resimdede çok güzel çıkmış fakat bende bu klasmanda S serisini geçmenin kolay olcağını düşünmüyorum.
ilk resim photoshop gibi geldi bana m paketi warmı 7 serisinin bilmiyorum fakat böle bişi olsa S serisini asla tercih etmem ama canlı olarak 2 kere fln gördüm.S serisi cok daha şık geldi bana vy gözüm alışmadı hemen.Yollarda daha çok görmeye başlayınca bi yorum yapmak daha doğru olur
S-Klasse
26-04-2009, 08:55 PM
çok güzel araba gerçekten.ama s serisini geçmesi çoook zor.
BaRRiCaDe07
26-04-2009, 10:18 PM
ilk resim photoshop gibi geldi bana m paketi warmı 7 serisinin bilmiyorum fakat böle bişi olsa S serisini asla tercih etmem ama canlı olarak 2 kere fln gördüm.S serisi cok daha şık geldi bana vy gözüm alışmadı hemen.Yollarda daha çok görmeye başlayınca bi yorum yapmak daha doğru olur
ilk resim mükemmel duruyor,ama dediğn gibi fotoshop olma olasılığıda var :D
+ bu 7 lerin soldan çıkışlı tek egzozlu olanlarıda var,Antalya Kosifler'de gördm hiç hoşuma gitmedi.. sanki sıradan bir araçmış gibi,,yani demek istediğim nasıl bir şey sunuyorlar bu resimdeki gibi çift egzoz için ilk defa görüyorum body seçenekli 7 serisini.... M paket fln mı ?????? yada kral paket falan ,, kafalıklarda TV, buz dolabı, 2 3 tane telefon, masajlı ısıtmalı sogutmalı havalandırmalı poh pohlamalı koltuk falan :D:D:D:D