PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : duyarsızlık

bmwşahin
18-06-2010, 12:25 PM
bmw türkiye bilerekde olabilir navigasyon dvd sini getirmiyor.alt yapısı hazır değilmiş .kaç yıldır türkiyede bmw satılıyor .1-2 yıllık çin arabaları bile navigasyonlu bizim 180 milyarlık arabada nav var ama kullanamıyoruz.komik ama gerçek.

34he0962
18-06-2010, 06:28 PM
:D bende bu olaya çok gülüyorum zamanında 5000 euro opsiyon verip hevesle a4 üme nav+tv almıştım...Ama büyük hayel kırıklığı yaşadım ne nav çalışıyordu nede tv...He hakkını yemiyim arada bir trt yi çekiyordu araba sabitken :D

turboadmin
19-06-2010, 12:37 PM
Ben en çok Kia Sorento 'lardaki navigasyonun çalışmasına üzülüyorum

bmwşahin
21-06-2010, 03:04 PM
bmw türkiye bilerekde olabilir navigasyon dvd sini getirmiyor.alt yapısı hazır değilmiş .kaç yıldır türkiyede bmw satılıyor .1-2 yıllık çin arabaları bile navigasyonlu bizim 180 milyarlık arabada nav var ama kullanamıyoruz.komik ama gerçek.
birde her sorulduğunda bir yıl sonra gelecek diye insanı oyalıyorlar .bu ayıbı biran evvel gidermeli bmw borusan .Bence türkiyedeki bmw severler bu kadar basit bir iyiliği hak ediyor.yoksa biz ikinci sınıf insanmıyız daha pahalıya bmw alıpda ikinci sınıf muamele görmek üzücü.

BenimleMacerayaWarmısın
01-10-2010, 01:31 PM
Ben bu olaya anlam veremıyorum aracımda navigasyon var ama ben kullanamıyorum. 3,000€ fark verip aldım birde çenem yoruluyor.Bu konuya nasıl çare bulunabilir?

GRN
02-10-2010, 12:49 PM
Türk insanı 2. sınıfmış gibi muamele görüyor malesef..

black5.28
30-10-2010, 09:34 PM
benim aracımda da var navigasyon aynen yok ya banamısın demiyo çok büyük bi rezillik...

bmw 5.28 193 hp

airliner
10-12-2010, 11:41 PM
Arkadaslar yeni gelen borusan daki cd CIC yani 2008 sonrası araclarda calısıyor lakin oncesi araclar yani CCC ler icin bir calısması yok, olacagada benzemiyor. Ben 2005 den beri navigasyon kullanan biriyim ve bildigim sistemlerin calısma prensibini dusunursek bu sadece cd nin formatıyla alakalı bir islem.
Yani ellerindeki Turkiye haritasının goruntu kalitesi vs si dussede 3D goruntu veremese de bizler icin aynı islemi yapabilen bir formatı BMW AG yapabilir. Tabi bizim distributorumuz bunu talep ederse.. Tabi bizim distributor bu isten para kazanabilecegine kanaat getirirse ancak bunu yapar..
Bence bu tip sorunlarımızı BMW merkeze yani Muniche belirtirsek distributor borusan burada keyfine gore degil hizmete esas calısmaya baslar..