PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 3.16i E46 Hız Sabitleyici Takılabilir mi?

Efkan
05-06-2010, 05:16 PM
Arkadaşlar herkese merhaba. Geçen hafta 2005 model e46 kasa 30.000 km'de bir BMW 3.16i aldım ve bu sebeple de internette yaptığım aramalar doğrultusunda sitenize üye olmayı tercih ettim.

Sorum şu ki; benim için olmazsa olmazlardan biri olan hız sabitleyici maalesef aracımda yok. Bunu takmam mümkün müdür? Batman'da olmam sebebi ile de buralarda ya da yakınlarda bu işi yapabilecek bir yerler var mıdır? Ya da yaz tatilinde bulunacağım Yalova ve civarında?

Selamlar...

34he0962
06-06-2010, 05:27 PM
Arkadaşlar herkese merhaba. Geçen hafta 2005 model e46 kasa 30.000 km'de bir BMW 3.16i aldım ve bu sebeple de internette yaptığım aramalar doğrultusunda sitenize üye olmayı tercih ettim.

Sorum şu ki; benim için olmazsa olmazlardan biri olan hız sabitleyici maalesef aracımda yok. Bunu takmam mümkün müdür? Batman'da olmam sebebi ile de buralarda ya da yakınlarda bu işi yapabilecek bir yerler var mıdır? Ya da yaz tatilinde bulunacağım Yalova ve civarında?

Selamlar...

Öncelikle aracınız hayırlı olsun...
Audilerde takıldığını biliyorum ancak audilerde bu sistem için silecek kolu vs değişiyordu çünkü hız sabitleme tuşları direksiyonun üzerindeydi ama bu sistem bmwlerde bildiğim kadarıyla ayrı bir kolun üzerinde yani ayrı bir kol takılması gerek muhtemelen yapılır ancak çok masraflı olacağını düşündüğümden ve hız sabitlemeyi pek kullanmadığımdan bu işe girişmek yerine harcanacak bu parayla araca daha iyi modifikasyonlar yapardım...

borabilgic
13-06-2010, 02:52 PM
hayırlı olsun aracınız. bende kısmetse 2004-2005 3.16 aramaya başladım ama bakalım.ne kadara aldınız aracı km bayağı iyi.standart özellkikleri nelerdir iraz bilgi verebilirmisiniz.