PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kasalara göre alt gurup

tazlip
23-02-2010, 02:09 PM
arkadaşlar turbo fsı a üyeyim ve bmw için niye böle site yok diyodum araştırdım ama pek menmünetmedi onlar beni elerinize saağlık benim önerime gelince; kasalara göre alt guruplar açılsın mesela 3 serisin altında 2006dan günümüze vaya önden önçe tarihleri ve kasa adlaını tam olarak bilmiyorum neyse anlatbildim sanırım şimdidien teşeürler...,

bmwfanatic
04-06-2010, 05:03 PM
BMW 'nin kasa gruplarına göre forum açmamız çok fazla alt forum açmamıza neden olur. En azından belli bir kitleye ulaştıktan daha sonra forum sayımızı yükseltebiliriz.

CİHAN
10-09-2010, 09:47 PM
Bencede online üye sayısı arttıkça ve farklı kasalarada araç sahipleri yoğunlaştığı dönemde ancak böyle bir düzenleme yapılabilir.

frodo555
10-12-2010, 10:17 AM
arkadaşlar turbo fsı a üyeyim ve bmw için niye böle site yok diyodum araştırdım ama pek menmünetmedi onlar beni elerinize saağlık benim önerime gelince; kasalara göre alt guruplar açılsın mesela 3 serisin altında 2006dan günümüze vaya önden önçe tarihleri ve kasa adlaını tam olarak bilmiyorum neyse anlatbildim sanırım şimdidien teşeürler...,
:D Ben de aynısını önermek için girmiştim ki burada hazır önerilmişi varmış...

Ben de eski araçlarımın hepsi audi olduğu için turbofsi.net den geldim buraya, hatta orada forum ana sayfasında bmw-turkiye'ye link bile var...

Bence üye sayısına takılmadan böyle bir düzenlemeyi yapmakta fayda var... Sonuçta kasa koduna göre gruplama yapılırsa (tabi jenerasyonu gösteren ana kasa kodları için, yoksa e90-91 92 diye ayrı ayrı açmaya gerek yok) herkes kendisiyle ilgili konuları daha çabuk bulur, paylaşım ve fayda artar; böyle olunca aktif üye sayısı da artar...

Şimdiki durumda ben 2011 320d ile ilgili bir şey soruyorum; hemen altında bir başkası 83 model arabasına far soruyor falan... Tıpkı mini cooper kısmındaki gibi çeşitlendirme yapılsa düzen gelir, düzen çözüm getirir, çözüm de ilgi...

Üzülerek söyleyeyim, turbofsi sitesinin a4(b8) forumunda bile e90 kasayla ilgili burada olduğundan daha fazla bilgi ve sub-topic var... Halbuki piyasadaki bmw 3 sayısı audi 4 sayısından fazladır muhakkak...