PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Uye ;)

tolkinoE92
20-09-2009, 08:22 PM
Arkadaslar Merhaba,

Burayi sans eseri buldum, uye olayim dedim. Ben Toronto, Kanada'da yasiyorum ve benimde bir e92'im var. '09 328xi. Bu modeller (e90-93) hakkinda biraz bilgim var, parca satan bazi sirketleri taniyorum (orjinal ve replica), o yuzden bazi sorulariniza yardimci olabilirim diye dusundum. Turkiye'ye nakliyatta ne kadar sorun olur, gumruk ucretleri nelerdir bunlari bilemiyorum ama, herhangi bir sorunuza elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

Teaser olarak bende bir resmimi ekliyorum ;)

GRN
22-09-2009, 10:08 PM
Hoş geldiniz bende kısmetse Canadaya geçicem 2-3 sene içinde, tabii araba fiyatları Canadada çok ucuz Türkiyeye göre acaba ne kadara aldınız e92 nizi merak ettim valla :)

mavibeyaz
24-09-2009, 02:13 PM
Hoşgeldiniz,

Madem Kanada 'dasınız, artık sizden modifiye haberleri bekliyoruz :)

tolkinoE92
27-09-2009, 10:41 PM
Fiyat konusuna girersek biraz ayip olabilir ama soylemek gerekirse Borusan'in 320i Sedan fiyati kadar oldugunu soyleyebilirim. Araba fiyatlari Turkiye'ye gore daha ucuz tabiki ama aylik zorunlu sigortaya cok fazla oduyoruz buralarda.

Modifikasyon konusunda ABD cok daha ileride Kanada'ya gore cunku nerdeyse tum sirketler ve saticilar orada, elimden geldigi kadar bende yapiyorum birseyler arabaya zamanla :)