PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni cooper s sahibi

smuggler
10-08-2009, 08:11 PM
merhaba 0 km bir cooper s sahibi oldum yeni.
chili red.
arabanın ayna kapaklarını (dış ve ic) damalı yaptırmak icin en ucuz yontem nedir biliyorumusunuz arkadaslar.
ingiltereden online satıs yapan bir site var, ama turkiye de bulabilecegimiz bir yer varmı daha uygun fiyata borusana kıyasla?
birde ankara da cooper aksesuarları tuning vesaire yapan yer en iyi neresi bileniniz var mı?

eren
10-08-2009, 10:04 PM
Hoşgeldiniz.Öncelikle kazasız belasız sürmek nasip olsun.ataturk oto sanayide kaplama yapıyorlar diye biliyorum fakat ankarada oturduğunuz için o işlemi yapan bir yer warmı bilemiyorum.online sitelerden aldıgınz ürünleri buraya getirtmek biraz kasış gümrüğe takılabilir.Borusan fiyatlarıda uçuk.Bu hafta içi sanayiye yolum düşebilir.Gidersem bir kaç yere sorarım burdanda paylaşırım...

smuggler
11-08-2009, 07:15 AM
ilk etapta internetten aynaları siparis etcem, dhl le gelecek, gumrukte sorun yasanması gercekmi hakaten? bilmiyordum. sonucta 3 tane kapaka gelecek onundamı gumrugunu alacaklar?

turboadmin
11-08-2009, 01:54 PM
Belli olmuyor neyin gümrüğe takılacağı. Sanırım önemli olan fatura değeri. Aldığınız yere rica ederseniz, paketin üzerine "hediye" yazsınlar yada fatura değerini 100 doların altında göstersinler...

smuggler
11-08-2009, 08:12 PM
bakalım artık ilerleyen gunlerde arabanın resimlerini ve gelismeleri paylasırım. saolun turboadmincim

smuggler
11-08-2009, 09:47 PM
birde bir sey daha sorcam gumruge takılınca ne oluyor, 200 poundluk mal gumruge takılır mı?

eren
12-08-2009, 11:24 PM
mümkün ben aynı üründen bir kaç adet veya yüklü miktarda mal alınınca gümrükte takılıyor diye duymuştum ama dediğim gibi sadece duydum turboadmininde dediği gibi 100 dolara kadar sorun çıkmıyor diye biliyorum.200 poundluk mal gümrüğe takılırsa bi o kadarda vergi verirsin tr ile aynı fiyata gelir.Arkadaşım Abercrombiden 300 dolarlık sipariş vermişti ve gümrüğe takıld.200 poundda hemen hemen aynı 300 dolarla ama neyin takılcağı belli olmuyor

ALTuu
13-08-2009, 12:08 AM
maslak sanayide bmw servislerden siparis verebilirsiniz borusana nazaran daha ucuz..

smuggler
14-08-2009, 07:19 PM
tesekkurler altuu. ankarada modifiye yapan bir yer arıyorum, bilginiz varsa ve telini verebilirseniz memnun olurum.