Orijinalini görmek için tıklayınız : 630Ci için soracaklarım var?
Whiplash114
28-06-2009, 12:21 PM
630Ci model arabam var ve yeni yeni arabayla ilgilenebilmeye başladım.
Şimdi kitapçığı okudum da TV sistemi varmış.
Ama ben Entertaiment bölümünde TV butonunu göremedim.
Nasıl yükleriz ?
Navigasyon sistemi herhalde TR genelinde yok dün BMW bayisine sorduğumda olmadığını söyledir.
Ama bu sistemi kullanan bazı arkadaşlarım var Mercedes hatta KIA'da bile kullanabilenler var.
Nasıl yapabiliriz ve durum nedir ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
turboadmin
30-06-2009, 04:09 PM
Bildiğim kadarıyla navigasyon Türkiye'de çalışmıyor, yani aracınıza yükletseniz bile haritada ilerlediğinizi göremeyeceksiniz. KIA ve Mercedes 'i bende duymuştum, bildiğim kadarıyla kendileri bir çözüm üretmişler.
TV özelliğini açtıklarına ekranda TV tuşunu görebilmeniz lazım. Şu an aracınızda yüklü değil. TV özelliği araç sürüş halindeyken otomatik kapanıyor. Onuda aşşağıdaki parçayı alarak iptal edebilirsiniz:
KUFATEC GmbH - TV Freischaltung BMW 1er, 3er, 5er, 6er, X5, X6 33953 (http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p564_TV-in-Motion---BMW-1er--3er--5er--6er--X5--X6.html)
bmwindividual
02-07-2009, 01:55 PM
Yüklendikten sonra çıkıyor diye biliyorum. Tıpkı arka kafalıklara ekran taktırdığınızda onun opsiyonunun çıkması gibi.
bmwrider330
22-08-2009, 10:30 AM
senin arabanda tv ünitesi olmadığı için tv butonu yok arkadaşım yüklemeyle olmaz o iş ben sipariş ederken 3500 euro verdim
airliner
10-12-2010, 11:22 PM
Dostum bende de 6.45 var, TV modul ekledigin anda entertainmentta cıkar TV secenegi. O da 500 600 euro falan.Ole 3 serisinden arkadaslarda bilmeden yazmasın. 5 6 7 serilerinde biz istemesek de o sizin 3500 euro verdiginiz ekranı zorla takıyorlar ;)
Navigasyon isi ise biraz dertli. Arac 2008 oncesiyse sizin sisten CCC olarak adlandırılıyor ama mevcut harita 2008 sonrası CIC sistemine uyumlu. CCC nin CIC ile degisimi 5000 euro tutuyor. Borusan CD nin formatını degistirecek gorusmeleri yapsa BMW AG ile hic derdimiz kalmaz ama adamlar arabayı bize sattı parasını aldı, simdi hic sallamıyorlar haliyle..Bu durumu ve benzer borusan kaynaklı problemlerimizi BMW AG ye belirttigimiz anda eminim tum sorunlarımızı cozerler.
mavibeyaz
14-01-2011, 08:07 AM
Dostum bende de 6.45 var, TV modul ekledigin anda entertainmentta cıkar TV secenegi. O da 500 600 euro falan.Ole 3 serisinden arkadaslarda bilmeden yazmasın. 5 6 7 serilerinde biz istemesek de o sizin 3500 euro verdiginiz ekranı zorla takıyorlar ;)
Navigasyon isi ise biraz dertli. Arac 2008 oncesiyse sizin sisten CCC olarak adlandırılıyor ama mevcut harita 2008 sonrası CIC sistemine uyumlu. CCC nin CIC ile degisimi 5000 euro tutuyor. Borusan CD nin formatını degistirecek gorusmeleri yapsa BMW AG ile hic derdimiz kalmaz ama adamlar arabayı bize sattı parasını aldı, simdi hic sallamıyorlar haliyle..Bu durumu ve benzer borusan kaynaklı problemlerimizi BMW AG ye belirttigimiz anda eminim tum sorunlarımızı cozerler.
Doğru bilgiler, onaylıyorum :D
A.C.DVS
09-03-2011, 09:02 AM
Forumu kirletmemek için aynı baslikta baskabir soru soruyorum.
2005 model e64un farlarini ve arka stoplarini 2008 yilinda yapilan makyajda kullanilan far ve stoplarla değistirebilirmiyim? Sekil itibariyle ve elektronik olarak tam uyum saglarmı?
Tesekkurker...
mavibeyaz
14-04-2011, 04:49 PM
Sekil itibariyle sağlar ama elektronik olarak hata kodu verebilir. Tahminen far arkalarında extra modülleri vardır. Servisten temin edilebilir.
us565
14-08-2011, 01:13 AM
630 i kullanıyorum ama kalkarken cok sarıyor ve cogu marka klakısta gecıyor benı bana yardımcı olucak bır arkadas varmı yada sebebını bıle bırı