PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektrikli Yan Aynalar

Garlboro
17-06-2009, 11:25 PM
Arkadaşlar ben yeni uyeyim ve e90 sahibiyim!Aracı alırken bi takım opsiyonlar pahalı geldi bende duz bir araba aldım!!Şimdi yan aynaları elektrikli hale getirmek istiyorum!Hatta mumkunse anahtardan kapıları actıgımda yan aynalarda acılsın arabayı kitledigimde yan aynalarda kendi kapansın istiyorum!Servis bunun mumkun olmadıgını elektrikli yan aynalar içinde 2400 euro para istedi!Bu paraya komple m paket alırım jant alırım dunyayı alırım dedim bende!sizce elektirkli aynalar sonradan yapılırmı yapılırsa nerden yapılır yapılırsa kaça yapılır?kapıları sokup taktıgına da degermi?tesekkurler

330ci
18-06-2009, 01:47 PM
olmasına olur ama bence değmez..keşke en başında alsaydınız..sonradan olunca büyük paralar çıkıyor..

eren
18-06-2009, 06:38 PM
hoşgeldiniz.Serviste sonradan yaptırmak çok daha pahalıya gelir onun dışında neresi yapar bilemiyorum ama orjinali gibi olmıyacağı kesin ayrıca yeri gelmişken anahtardan aynalarda kapanabiliyomu bende merak ettim

bmwindividual
22-06-2009, 09:20 AM
Sonradan yapmanız çok zor. Aynaların içindeki motorlar, onların bağlantıları, herşeyin değişmesi gerekiyor. Bu yüzden yüksek bir mebla istemişler.

bmwmodik
29-07-2009, 06:23 PM
arkadaslar aynalarin otomatik acip kamak mümkün ama tabiki anahtarla deyil sagdece arabanin aynalarini kontrol ettiginiz panelde bir gügmeyle ama sagdece oda yetmiyor ayi bir kapi tersisati ve ayri bir beyin gerektiriyor bunu sonradan yapmayi düsünmek gercekten tr de cok yüksek fiyatlari buluyor diyecegim olabiliyor ama kumandayi unutun.

irmakx
01-09-2009, 09:36 PM
arkadasim bu istedini bende istedim banada 670 euro cikarti bmw servisi ve istedinin hepsini yapmak mumkun fransada tr de bilmiyorum nasil ben yatirmadim bence degmez

JackalFace
10-09-2009, 02:33 AM
Sonradan elektrikli ayna takmak isteyen arkadaşlar aracın içinde opsiyonel olarak ayna motorları ve otomatik ayarları bulunmadığı taktirde hiçbirşekilde ucuza mal edemezsiniz. Yüksek fiyat verirler bunun nedeni %60 elektrlikli aynalar için alıyorsa %40'ta emek için alıyorlar. Çünkü gerçekten dışarıdan görüldüğü kadar basit bişey değil, aracın tüm elektronik aksamı devreden çıkarılıyor ayrı sigorta ekleniyor aynalar için ve kapı döşemeleri sökülüp otomatik ayna motoru yerleştiriliyor tabi buda maliyeti haliyle artırıyor. Kesin istiyorum diyorsanız ucuza mal etmeyi unutun arkadaşlar.. Saygılar..