PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lumma ‘dan, BMW 3-serisi Coupe için bodykit

turboadmin
26-05-2009, 11:14 AM
http://www.bmwturkiye.net/wp-content/uploads/2009/05/lumma-bmw-3-serisi-01.jpg
Kit, temiz hatları ve özgün güncellemeleri ile dikkat çekiyor.

Sevin ya da nefret edin ama kabul edin; BMW 3 serisi Coupe, fiyatı, performansı ve diğer özellikleriyle piyasada otomobil tutkunlarının zihinlerinde gerçekten sözü geçen ender otomobillerdendir. Bu sebeple de lansman ve satış sonrası muhakkak modifiye firmaları bu seri için bir şeyler yapabilmek için illaki çok ciddi girişimlerde bulunurlar. Lumma Design ekibi de bu ekiplerden biriydi ve bu model için tasarladığı bir çok güncelleme ile meraklılarını sevindirdi.

Lumma dan, BMW 3-serisi Coupe için bodykit - Bmw Turkiye (http://www.bmwturkiye.net/modifiye/lumma-dan-bmw-3-serisi-coupe-icin-bodykit.html)

GRN
26-05-2009, 11:01 PM
f 355 te yapıyolar bu body i 2 gun evel gittim kırmızı bi e 92 vardı başarısızdı bence...

BaRRiCaDe07
27-05-2009, 08:42 AM
f 355 te yapıyolar bu body i 2 gun evel gittim kırmızı bi e 92 vardı başarısızdı bence...

f 355 futbolcu Ümit karan'ın da payının oldugu bir yer öyle değil mi,, yani ortak diyebiliyorum ve adamda Tuning dergisine çıkmış turuncu e60 M5 var.. Bir kaç gün öncede gazetelere çıkmıştı,, yaklaşık bi 550+... hp olması lazımm :eek:

GRN
27-05-2009, 09:25 PM
Ben f355 de gördüm o m5 i siyah jantlı lambo turuncusu, çok fena bi aletti :)
Ümit karanla alakası var mı bilmiyorum f355 cadde yi geçince gallery nin çaprazında kalıyor..

BaRRiCaDe07
28-05-2009, 02:19 AM
içimde kalmıştı,, gidip eski gazeteyi buldum..- Ünlü futbolcu Ümit Karan davetli olduğu falan filan mekana getirdiği yeni spor aracını kapının önüne koydu gibisinden yazıyor :)

fenaa :D

GUR59
31-05-2009, 01:47 PM
Ben f355 de gördüm o m5 i siyah jantlı lambo turuncusu, çok fena bi aletti :)
Ümit karanla alakası var mı bilmiyorum f355 cadde yi geçince gallery nin çaprazında kalıyor..
F355 ümit karan'ın kardeşinin yeri :) yani binevi ortak diyebiliriz :)

içimde kalmıştı,, gidip eski gazeteyi buldum..- Ünlü futbolcu Ümit Karan davetli olduğu falan filan mekana getirdiği yeni spor aracını kapının önüne koydu gibisinden yazıyor :)

fenaa :D

O mekan da ümit karan'ın mekanı "Frame" diye maçka'da :)