Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam herkese e92 m :)
MCOUPED
24-03-2009, 08:09 AM
buda benim beyaz güvercinim :)
turboadmin
24-03-2009, 11:46 AM
Selamlar, öncelikle sitemize hoşgeldin. Aracın kaç model, kaç km 'de, üzerinde hangi opsiyonlar var yazarsan sevinirim :)
Çok şık bir araç.3.20 diesel sanırım.kazasız belasız inşallah:)
MCOUPED
25-03-2009, 12:55 PM
teşekkurederım cok saol :) 2008 mayısta aldım arabamı nerdeyse 1 sene oldu.. 3.20 dizel arabam M teknik, deri ısıtmalı koltuk, hi-fi müzik sistemi, sunroof biraz kilometre yaptım o kadarda olur :) 42.000 km oldu
hoşgeldin araç cok güsel kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
teşekkurederım cok saol :) 2008 mayısta aldım arabamı nerdeyse 1 sene oldu.. 3.20 dizel arabam M teknik, deri ısıtmalı koltuk, hi-fi müzik sistemi, sunroof biraz kilometre yaptım o kadarda olur :) 42.000 km oldu
Maşallah her hafta bodruma falan mı gittiniz nasıl oldu o km öle :D
hayırlı olsun kazasız belasız....
hahaha bnde aynı tarihte aldım bnmki 15binde :)
turboadmin
26-03-2009, 11:47 PM
Masallah bayaa km yapmışsınız :)
MCOUPED
27-03-2009, 09:08 AM
:) valla tam yaz zamanı aldım durmadan çeşme falan ;) oldu artık
MCOUPED
31-03-2009, 11:08 AM
bu arada arkadaslar arabamın tavanını arka tamponunu ve on ızgaralarını ınternetten buldum karbon kaplatmayı dusunuyorum fikir verirseniz sevinirim...
turboadmin
31-03-2009, 06:25 PM
Maslakta biryer çok iyi yapıyor. Protac Kaplama (http://www.protackaplama.com/) diye sorarsan bulabilirsin.
Bence arkaya spoiler ciddi güzel durur düşünebilirsin ama karbon kaplatmana gerek yok bence araban çok yakışıklı birde cabrio olsaymış tadından yenmezmiş :)
MCOUPED
01-04-2009, 08:49 AM
spoilerde mutlaka takıcam yurt dısında bı kac sıte buldum orda baya parça var getirticem onlardan fakat sonra sıkıldım mesela cıkartmam mumkun olurmu bu konuda bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım :) cabrio vardı arada 2.500 euro oynuyodu ama benım arabam hem dizel hemde m teknik cabrio benzinli ve m teknik degildi o sebebden vazgectım :)
spoilerde mutlaka takıcam yurt dısında bı kac sıte buldum orda baya parça var getirticem onlardan fakat sonra sıkıldım mesela cıkartmam mumkun olurmu bu konuda bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım :) cabrio vardı arada 2.500 euro oynuyodu ama benım arabam hem dizel hemde m teknik cabrio benzinli ve m teknik degildi o sebebden vazgectım :)
Zevk meselesi tabi dizel olmasıda performans için baya iyi benim annemde var e93 320i hakkaten gitmiyor araç ama tabi cabrio ayrı bir olay. Bu arada hamann ın bodysi var çok şık ona bir bak derim penta otonun sitesinde mevcut..
Maslakta biryer çok iyi yapıyor. Protac Kaplama (http://www.protackaplama.com/) diye sorarsan bulabilirsin.
Bu protac a hiç arabasını kaplatan bir tanıdığınız var mı? Varsa memnunlar mı? Bende beyaz a kaplatmak istiyorum ama pek güvenemiyorum açıkçası :confused:
turboadmin
03-04-2009, 01:38 PM
Ben yaptırdım, çok memnunum. Gitmeden önce aracını pasta cila yaptır, yoksa orada yapmaları gerekiyor. En ufak çıkıntı, film çekilince kendini belli ediyor.
Ben yaptırdım, çok memnunum. Gitmeden önce aracını pasta cila yaptır, yoksa orada yapmaları gerekiyor. En ufak çıkıntı, film çekilince kendini belli ediyor.
A5 inizi mi yaptırdınız yoksa eski a3 mu? Bugun aradım ben gorustum beyaza kaplattırmak istiyorum diye 1400 tl fiyat verdiler ve 2 gun kalıyormuş araç. Bana tamponların falan sökülmediğinide söylediler fakat inanmadım ben açıkçası çünkü internet sitesinde siyah bir e92 yi beyaza kaplamışlar ama tamponları çıkarmışlar bana inandırıcı gelmedi pek...
arkadaşlar ben yeni üyenizim araban çok güzel ve kazasız belasız ben e92 cabrio almayı düşünüorum ancak navigasyon yok alacağımda sormak istediiim konsolmu değişio yoksa üst parçamı değişiyor yanlış biyerde sordysamda özür dilerim şimdiden teşekkürler..
turboadmin
19-09-2009, 02:19 PM
Bildigim kadarıyla konsolun tamamı değişik. Sonradan takmak zor olabiliyor.
anladım ilginiz için çok teşekkür ederim..