Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004 X5 3.0 D yorumlarınızı bekliyorum:)
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.aynı zamanda turbofsi.net'e de üyeyim.Oradaki üye galerileri bölümünü burada göremedim.O yüzden buraya konu açmak istedim.
Araç babamın aracı ara sıra bende kullanıyorum.2004 model X5 3.0 diesel 218 ps spor paket değil,navigasyon filan yok.Acaba navigasyon takılır mı takılırsa ne kadara mal olur? Herkese iyi forumlar.
turboadmin
22-03-2009, 10:42 AM
Selam emr, bmwturkiye.net 'e hoşgeldin. Sanırım X5 sahibi ilk üyemizsin :) Araç temiz gözüküyor gerçekten, kaç km de?
Bu arada araç galeride snrm, satıyormusunuz?
Öncelikle hoşbulduk.Sanırım sizde turbofsi'daki turboadminle aynı turboadminsiniz:)Araç 97.000kmde.Bir müşterimizin eşinin arabasıydı ondan almıştık.Temiz kullanılmış bir araç sadece spor paket eksik.Galerici olan babam o yüzden resimleri galeride çekildi:) Hatta bizzati olarak ben çektim:)
samet
22-03-2009, 08:06 PM
spor paket olsaymış tadından yenmezmiş:) çok temiz duruyor araba allah kaza bela vermesin
teşekkürler samet:) valla arabada bir ekranın bir de elektrikli koltukların eksikliği hissediliyo:)
Araç çok temiz duruyor 97000 km ye göre ama 4. resimdeki infinity benim daha çok ilgimi çekti :D
teşekkürler GRN kilometresi fazla gibi görünüyo ama ilk sahibi bayan olmasına rağmen kazası boyası falan yok:) valla infiniti benim de ilgimi çekiyo da o şu an galeride en arkada yatmakla meşgul tek aktivitesi hafta da 1-2 gün çalıştırıp sesini dinlemek:D
arkadaslar orjinal bmw ekran arıyorum nereden ve kaça bulabilirim.Bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler.
RDSportM3
27-03-2009, 11:36 AM
Araç çok güzel, cam filmi çok şey katabilir.
Aracın ekonomisi nasıl peki? 100km 'de kaç litre yakıyor?
Teşekkürler "RDSportM3"
Araçta zaten Sonax cam filmi var.1 veya 2 numara olması lazımdı hatırlamıyorum.Yakıt olarak çok iyi.Kilometrede 0,25-0,27 ykr civarında yakıyor.Deposu 200-210 civarına doluyor.Yani 80 litreye falan denk geliyor.
Arkadaslar araca eksoz uygulaması yaptırmak istiyorum.Sağda ve solda ikili olarak düşündüm.Tekli elips şeklinde olanlar hoşuma gitmiyo.Bu konuda bilgisi olan varmı? Nerede yaptırılır? Ne kadara mal olur? Seste herhangi bir değişiklik olmaz dimi?
İlk resimdeki hoşuma gitmiyo ama ikincisi fena değil gibi.Ne dersiniz?