PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese slm arkdşlr yeni e36 kullanıcısıyım bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sev

drhannebal
05-02-2009, 07:41 PM
öncelikle herkese slm ismim erdogan yeni bir e36 kullanıcısıyım 94 coupe
1-araca kt1 cant aldım önler 7,5 arkalar 9,5 ofset orj.alman ama sağ camurluk sürtüyor solda sıkıntı yok yaydan olabilirmi
2-aracın motoru hiç oynanmamış diynoda 149 beygir veriyor fazla tuzlu olmadan nasıl bi modifikasyon uygulayabilirim.
3-sonuncusuda bosch kornalarımı bugün birtürlü monte edecek bi yer bulamadım kullanan yada bunları takan arkdşlrdn yardım bekliyorum
ilgilerinize şimdiden tşk ederim. saygılarımla

eren
07-02-2009, 04:05 PM
öncelikle aramıza hoşgeldin.Yaydan vy jantların offsetinin uymamasından olabilir ama bmwden önce audi kullanıyordm 2 sene sürtme yapmadı fakat 2sene sonunda arabada bi tek ben olsam bile sürtmeye başladı, hemde 3.5 luk yay ve 17 jantla.Nedenini tam olarak bilmesemde bi taraf her zmn daha alçalıyor.Büyük ihtimal içerdeki vidaya sürtüyordur onuda traşlayarak veya başka bir şekilde hallediyorlar sanayide.Diğer konularda pek bir bilgin yok ama atatürk oto sanayide kornayıda takıcak birisi bulunur.performans konusundada komple egzost kat iptali headers ve hava filtresi diyebilirm imkanın warsa tabi turbo işlerinede girebilirsn .eminim forumda bu konuyla ilgili bilgisi olan biri wardır

turboadmin
09-02-2009, 06:23 PM
Vidanın sürtmesi olabilir bide aracın için soğuk hava filtrelerini modifiye ürünler satan mağazalardan bulabilirsin.