Orijinalini görmek için tıklayınız : mz3 sewerler...
arkadaşlar 321 hp lik mz3 ten çok yok buralarda biliorum ama diger sahipleriyle tanışırsam(tanımadıklarımla sewinirim..:)burada sorunları we çözümleri tartışabiliriz sohbet muhabbet edebilir buluşabiliriz...
turboadmin
04-02-2009, 12:15 PM
Sitemize hoşgeldiniz :) Bilmiyorum biliyormusun, artık BMW 'nin ilk olarak M3 te kullandığı sıralı 6 motoru artık üretilmiyor. Yani şu an efsane bir motor kullanıyorsun :)
Aracının fotoğraflarını bekliyoruz. Hiç birşeyler değiştirdinmi? Modifiye varmı?
eywallah sagolasın:Dşuanda üzerinde 3,5luk hr yay koni sertlik ayarlı amrtsr ler war..ayrıca iskenderin ellerinden çıkma custom eksoz war.ayrıca hawa kanalcıklı fren diskleride mewcut..bide unutmadan sööliim green kutu içi sünger filtre de war:D...iyi gidioo iyiiii:D
Aramıza hoşgeldin.resimden cok 0-100 videosu vy 100-0 videosu bekliyoruz :)ayrıca egzostu iskender yaptıysa güsel ses veriyodur bnmde önceki aracıma iskender 4 çıkış yapmıştı çok memnun kalmıştım.Seninki son susturucumu yoksa komplemi ?
bmwindividual
04-02-2009, 09:09 PM
Aramıza hoşgeldin.resimden cok 0-100 videosu vy 100-0 videosu bekliyoruz :)ayrıca egzostu iskender yaptıysa güsel ses veriyodur bnmde önceki aracıma iskender 4 çıkış yapmıştı çok memnun kalmıştım.Seninki son susturucumu yoksa komplemi ?
Ben resimde isterim videoda. Hoşgeldiniz foruma.
SAGOLUN ARKADAŞLAR VİDEODA KOYUCAM RESMDE:)yanlız önce bakımını yaptırmam lazım,ya çok araştırıyorum ama bu aralar nakite sıkışıgım kredi kartıyla taksit yapabilen bi yer biliomusunuz güwenilir we m makinadan anlayan..benimde ustam war ama genede daha uygun biyer bulabilrsem zıplıcam bide anadolu yakasına taşındıgım için maslak tarafı uzak kaçıo malum çok yakıo:)bide aksarayda castrol 10/60 lık yag almaya gidicem warmı tawsiye edeceginiz biyer
buarada ewet iskenderin ellerinden çıktı..biliosun orjinali zaten 4 çıkış ama da motorsportsun turbo beslemeli mcoupesi wardı bu eksoz aslında onun eksozu turbo arabadan çıktıgı için biraz tereddütlerimiz wardı hem benim hemde iskenderin ama kelepir oldugu için hallettim gayette güzel uydu sadece yüksek witeste düşük dewirde gereginden fazla bir ugultu war küçük ayarlar gerekio ama zamanla haledicez...
servis ve yağ konusunda bi bilgim yok ama egzostu iskender yaptıysa olmuştur :) bnmki çok ses vermiyordu sonra ortayı iptal ettik.orta iptalden sonra Cok güsel ses vermeye başladı fakat uzun yolda kafamı konsola vuruyordum cunku cok rahatsız ediyodu :D Bu işin ortası yok bnce
dedigin gibi ortası yok ..olsada çıkarıoruz zaten:)buarada hallettim bakım işini genede yardımlarınız için sağolun:)
GUR59
09-02-2009, 01:35 PM
geçen ay mz3 roadster almaya niyetlendik, sahibinden.com da 65.000km de bir siyah araç vardı ancak telefon numarasını yazmamıştı 4defa mesaj attık ancak geri dönmedi sonra da ilanı kaldırmıştı, kaçırdığımıza çok üzüldük valla şöyle güzel havalarda üstünü açıp gazlıcak haftasonu arabası güzel olurdu. acaba bahsettiğim aracı biliyormusunuz ?
iki tane siyah m roadster wardı satılık..biri 90000 deydi biride senin dedigin olan herhalde;65000de bi makineydi..90000 de olan zaten benim arabam digeri ise benimkiyle tek farkı içinin sadece siyah deri olması we km si tabikide olan makinaydı..sanıyorum geçen hafta o araç satıldı çünkü benim bi arkadaşımda niyetlenmişti almaya ama kaçırdı işte...bildigim kadarıyla çok temiz bi araçtı alana hayırlıolsun...ama gene düşünüosa arkadaşın konuşuruz:)
hakkaten roadster bi arabayla gezmek çok büyük zewk özellikle bmw ise we motoruda güçlüyse ..ama her kupon araba gibi biraz masraflı we nazlı bi makine ..sonuçta 321 m3 makinesi war üzerinde we 1300 kg lik bi araçta iyi işler çıkartabilio we inan sürücüsünü şaşırtabilecek işlerde çıkarıo...
neyse böle işte:)
GÜÇLÜ
10-02-2009, 03:59 PM
bence mz3 coupe almakla çok iyi etmişsin. eşsiz bir araca sahipsin. bendede m paket 3.0 coupe var
GÜÇLÜ MERHABA...yanlız benimki roadster..şuanda fotograf makinemde problem olduğu içinnetten indirdiğim bi fotoyu kullanıorm ..ne tarafta oturuosun..3.0 ı merak ediorum aslında iyi idiodur heralde..
GÜÇLÜ
11-02-2009, 09:32 AM
3.0 da fena gitmiyor. Daha önce e36 3,20 i coupe vardı. Ona göre gayet iyi. Ben ankara da oturuyorum. Sen İstanbuldasın galiba.
ewet istanbuldayım..fotograftaki senin makina herhalde çok temiz görünüyor maaşallah...
GÜÇLÜ
12-02-2009, 04:28 PM
sağol seninkinin resminide bekliyoruz...
videoda yüklicem yakında.we herkestenden bekliorum..
GÜÇLÜ
13-02-2009, 10:46 AM
bu geçenlerde int.satılık olan dimi? hayırlı olsun.
ewet zaten fotoyuda google dan buldum...satılık(tı):)saolasın bu arada
mavibeyaz
13-02-2009, 12:05 PM
Selamlar, aracı senmi satın aldın yoksa satmaktan mı vazgeçtin? Aracın çok güzel duruyor, arka jantlar süper.
ben satın aldım..zaten bildigim bi araçtı we çok beyendigim bi araçtı..nasip oldu bize aldık.ewet özellikle jantlarını bende çok sewiorum bildiginiz gibi üzerindeki orj.mz3 jantları yıldız die anılır..gerçi hamann ın bu model için tasarladıgı çok güzel jantları war ama bence buna en çok yakışan bu..
yawaş yawaş değişikler yapıorum araçta yaptıkça zaten resimleri koyucam.küçük karbonfiber ayrıntılar çok şık yapıcaktır bence:) e bay saolsun:)
THE DIRK
04-11-2010, 03:09 PM
merhaba herkese.aracım a3 u satıyorum ve M roadster almak istiyorum.begendigim ve gidip test ettigim metalk gri içi mavi bitane vardı aracımı satana kadar baskasına kaptırdım hayal kırıklıgı yasıyorum..Benden bi parça aldılar sanki..Sahibindende siyah var bitane ama 50 bin tl cok fazla..ben 30-40 arası bulmaya calısıyorum varsa satmayı dusunen arkadas gorusebilirz..Bide biliyorum spor arac bu kaprisi olucak ama bas edilemicek gibi araclarmı yani alırsam her haftasonunu sanayide her maaşıda ustalaramı vericez..Arac sahibi birinden detayları bilgi alırsam tesekkur ederım..
Herkese tekrardan selamlar..ben beemer ı satalı yaklaşık bir sene oldu şuanda s2k sahibiyim aracımı 34.000 tl ye sattım we şuanda sahibindende sanırım 50.000 e satılık..
ne kadar şuanda honda kullanıcısı lsam bile bmw her zaman benim için çok ayrı bir yerde..